Nyheter


Påskledigt!

Våra öppettider under påsk:


Torsdag 29/3 - 07:30 - 13:00
Fredag 30/3 till Måndag 2/4 - STÄNGT

Vi är åter tisdagen den 3 april.

Vi söker Säljare!

Säljare till Alf Pettersson AB i Alingsås

Vi söker nu en driven och nytänkande säljare till Alf Pettersson AB i Alingsås.
Varierande arbetsuppgifter, korta beslutsvägar, goda arbetskamrater och ett företag som månar om sin personal är vad vi erbjuder. Dessutom möjligheten att få tänka fritt, möjligheten att arbeta med de största kunderna och en stor utveklingspotential.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär blandade försäljningsuppgifter med alltifrån klassisk ordermottagning till avancerade förfrågningar; från idéstadie till färdig lösning. Telefon och mail är de främsta kontaktytorna, men på sikt ser vi gärna att du tar ett större ansvar även ute hos kunder.
Affärssystemet är Monitor, och vi använder vår hemsida mycket som säljsupport i produktstadiet.
En viktig del av tjänsten är kalkyl- och offertarbete.

Din profil
För att lyckas i rollen har du gärna eftergymnasial utbildning och någon form av teknisk bakgrund, men framförallt har du hög ambition och energi.

Du är inte rädd för att ta egna initiativ och ser potential och möjligheter där andra ser svårigheter. Du tycker om och drivs av kontakter med människor och är duktig på att skapa relationer med såväl kunder som kollegor.

Du pratar och skriver flytande svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande.

Trivsel och gott humör är viktigt på Alf Pettersson AB, för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och framför allt ett bra arbetsklimat.

Sök jobbet via

Vi är på utbildning!

Imorgon, fredagen 9/2 har Alf Pettersson AB helt stängt p.g.a. utbildning.
Åter måndag 12/2!


Sargplank - nyhet i sortimentet!

Nu utökar vi vårt sortiment med tillbehör till sarg och låda. Sargplanken finns i längderna 300mm, 500mm, 600mm, 800mm, 1000mm och 1200mm och passar till Bas- och Premiumsarg. Planket bygger ut i linje med luckan och är lika högt som sargen.

Finns nu på hyllan! (Art. Nr. A4551-300 – 1200)

Se hemsidan för detaljer >

45

Produktionsmedarbetare till Alf Pettersson AB i Alingsås

Vi söker nu en händig och utpräglad lagspelare till produktionen på Alf Pettersson AB i Alingsås.
Varierande arbetsuppgifter, korta beslutsvägar, goda arbetskamrater och ett företag som månar om sin personal är vad vi erbjuder. Dessutom möjligheten att tänka till, utvecklas och vara med på en spännande resa med Alf Pettersson AB.

Om kundföretaget
Alf Pettersson AB ska vara ett företag för alla anställda, i goda och i dåliga tider.
Samarbete med oss ska vara till långsiktig nytta för såväl kund som leverantör, och präglas av ömsesidig lojalitet.
Vi bygger styrka genom kompetens, hög utvecklingstakt och hållbar lönsamhet.

Alf Pettersson AB i Alingsås med sina 32 medarbetare konstruerar och tillverkar egna och kundunika produkter, huvudsakligen tillbehör till lastbil. Företaget är på stark tillväxt med många nya spännande affärer och möjligheter. Alf Pettersson AB har en stark utveckling med tillbyggen, ny utrustning och fler medarbetare och fortsätter nu sin resa mot nya mål med ytterligare kompetens inom produktion.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsmedarbetare kommer du att tillverka och montera lastbilstillbehör. Allt monteras för hand med hjälp av handverktyg och inte sällan kan det vara utmanande moment som kräver att du tänker till. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och du äger din order från färdig ritning till sista finish. Materialen är svart stål, rostfritt stål och aluminium. Uppgifterna kan också bestå av montering av elektronikkomponenter och kabeldragning i produkterna.
Viss svetsning ingår i monteringsarbetet, samt att arbetslaget roterar på poleringsavdelningen.
Vissa moment kan vara fysiskt krävande och tempot är stundtals högt. Företaget är dock noga med pauser och gemensamma raster, samt har en kortare arbetstid än brukligt.
Alf Pettersson AB levererar små serier och det är ofta kort tid från montering till att produkten rullar ute på vägarna.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av annan mekanisk verkstad eller tillverkande industri och är van vid att arbeta med händerna. Du är tekniskt lagd, förstår ritningar och är bekväm med att bygga ihop moduler till en enhet. Har du svetsat eller kantpressat är det mycket meriterande, likaså om du har någon slags utbildning eller erfarenhet av enklare elektronikmontering. Det är dock viktigare att du som söker har rätt attityd, ett naturligt driv och vilja att lära dig.
Du är noggrann, ansvarstagande och kvalitetsmedveten och du gillar att jobba tillsammans med dina kollegor för bästa resultat. Det är aldrig långt till närmsta kollega för att be om hjälp och det är genom samarbete du kommer att trivas på Alf Pettersson AB.
Du är van vid att handskas med datorer och vi ser gärna att du har truckkkort. Du bör också ha en allmänt god fysik.
Trivsel och gott humör är viktigt på Alf Pettersson AB, och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och framför allt ett bra arbetsklimat.


Sök jobbet via