Är du vår nya lagspelare till produktion?Bra, du får hos oss:
● tillverka och montera våra produkter, vilket är ett hantverk.

● arbeta med alla moment, allt i från montering, med eller utan verktyg, svetsning, fogning och slutfinish. Vår process är hela kedjan från ritning till färdig produkt.

● arbeta varierande, du ska kunna känna stolthet över din arbetsinsats när produkterna levereras.

möjlighet att använda din kunskap, handlag, verktyg och förmåga till kreativitet och skicklighet.Rätt person för oss är om du: 

● trivs med att samarbeta och ta ansvar för ditt arbete. Vi är ett lag som levererar produkter av högsta kvalitet, där alla är lika viktiga i kedjan.

● gärna har erfarenhet från industrin, förslagsvis inom metall, men det är inget måste.

● tycker om att jobba praktiskt med händerna, har lätt för att lära och är lösningsfokuserad.

● vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på kvalitativ och hög service

● har erfarenhet av svetsning, men viktigare är att du är öppen för att lära dig, än att du svetsat i hela ditt yrkesverksamma liv.

● har truckkort, men saknar du det är detta inget hinder.

● är noggrann, ordningsam, flexibel med ett bra kundfokus, då blir det utmärkt.

Vi är:

Ett gott gäng av arbetskamrater som trivs på Alf Pettersson AB, närmare 40 anställda som konstruerar och tillverkar lastbilstillbehör. Vi är stolta över våra konstruktioner och vår produktion. Tydliga flöden, samlade spetskompetenser och moderna hjälpmedel gör våra produkter.


I Alingsås har vi både konstruktion, produktion och lager – för standard och specialprodukter. Våra produkter kännetecknas av omsorg för funktion och detaljer. Vi känner stolthet över att producera konkurrenskraftigt i Sverige.

Vår kärnverksamhet är att vara en innovativ och trygg systempartner till kvalificerade lastbilsbyggare.

Våra värden är att vi ska erbjuda bästa produkt, leveranssäkerhet och hög kvalitet.


Är du rätt person för oss?

Vi ser med spänning fram emot att få ett personligt brev från dig, där du berättar vad du har för tidigare erfarenheter, vad som gör dig bäst lämpad för denna tjänst, och vilka mål du kan bidra med. Bifoga CV.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.  Vi behöver ha din ansökan absolut senast: 2019-09-26.


Varmt välkommen med din ansökan, som du mejlar till HR, Veronika Alvdén Bona på e-postadress: vab@alfpettersson.com. Har du frågor och funderingar går det utmärkt att mejla dessa på samma e-postadress.