Mitt konto Kundvagn (0)

 • Analytisk och driven Key Account Manager sökes till Alf Pettersson AB!

  Alf Pettersson AB fortsätter växa och vill nu förstärka laget med en driven, nyfiken och analytisk Key Account Manager. Rollen är en central del i företagets samarbete med ledande lastbilstillverkare och viktig för att ytterligare utveckla affären. Här får du möjlighet att jobba med goda arbetskamrater, korta beslutsvägar och varierande arbetsuppgifter på ett företag som månar om sin personal samt din utveckling.

  Om Alf Pettersson AB
  På Alf Pettersson AB är vi runt 40 medarbetare som utvecklar, producerar och lagerhåller Nordens bästa sortiment av lastbilstillbehör. Vi jobbar för de ledande lastbilstillverkarna och påbyggarna i Norden mot vilka vi alltid strävar efter att hålla hög kvalitet, leverera i tid samt erbjuda den bästa produkten utifrån kundens behov. Hela verksamheten är samlad i vår fabrik i Alingsås vilket gör att alla medarbetare utvecklas tillsammans och lär av varandra. Korta beslutsvägar och samlad kompetens från alla verksamhetsdelar ger oss hög innovationsförmåga och produkter i framkant.

  Om tjänsten
  I denna roll är du en drivande affärskvinna/man som arbetar både strategiskt och operativt, – du driver affären samt i nära dialog med kunden skapar långsiktigt förtroende genom att identifiera nya kundbehov, affärsmöjligheter och utvecklingspotential. Du bygger upp starka relationer och nätverk av kontakter i kundens organisation och knyter kundens problemställning till lösningar samt produktionsmöjligheter. Du har ett helhetsperspektiv och projektleder de affärer som inkommer från kund samt bevakar och ser till att vinna hem aktuella upphandlingar.
   

  Din profil
  Som KAM skall du ha förmågan att hantera tekniska frågeställningar mellan kund och vår leverans samt kunna matcha kundens krav mot tillverkningens produktionsmöjligheter. Du bör vara nyfiken, analytisk och driven i syfte att förstå helheten och kundens nuvarande samt framtida behov. Vidare är du strategisk och har medvetenhet kring större affärer genom tidigare erfarenhet.

  Dina kontaktytor är många, såväl externt som internt, varför det är viktigt att du har god social förmåga och är en relationsskapare. Du har tidigare erfarenhet av försäljning och förhandling inom teknisk industri eller liknande.

  Krav för denna tjänst är att du innehar B-körkort samt behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Teknisk högskoleutbildning är önskvärt men inget krav. Vi lägger stor vikt vid tidigare relevant arbetslivserfarenhet samt personliga egenskaper.
   

  Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

  Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup, rekryteringskonsult Anel Bosnjo. För frågor om tjänsten ring 073 430 49 96 eller maila anel.bosnjo@onepartnergroup.se

  Sök jobbet hos OnePartnerGroup! Till tjänsten!


 • Kontakt

  Har du frågor?

  Kontakta oss