Kundreferenser

Nedan finner du intervjuer, berättelser och referenser från några av våra kunder och samarbetspartners.


JOAB – Stora holm

Hej Fredrik Olsby! Vad gör ni på JOAB i Stora Holm?
Jag är monteringschef här på Stora Holm och är väldigt stolt över vår anläggning. Såvitt jag vet är vi helt ensamma om att producera på line. Det funkar hur bra som helst. Vi har stor kapacitet, kan hålla korta ledtider och jag upplever att våra kunder känner stort förtroende för vårt arbete.

Ni har en väldigt fin anläggning
Tack! Det ska vara en upplevelse att komma hit som kund. Vi jobbar hårt för det och att samtidigt kunna erbjuda våra medarbetare en så fantastisk arbetsmiljö känns ju extra bra. Det är ljust, tyst och rent och att jobba i team gör att medarbetarna ser momenten tydligare.

Hur tänker ni kring era leverantörer?
Vi har jobbat med er länge nu och vi ställer höga krav kan jag säga. Hållbarhet är kritiskt och det måste vara rätt komponenter i rätt tid. Monteringen ska vara smidig och vi tänker alltid framåt för att förenkla framtida service och reparationer. Det är viktigt att vi kan utveckla produkter och arbetssätt tillsammans med våra leverantörer. På så sätt blir vi tillsammans ännu bättre på det vi gör.


Volmax X-design

Volmax är en av Norges största återförsäljare av lastbilar från Volvo och Renault. De beskriver sig som ett upplevelsecenter för kunder av tunga fordon med fokus på service, påbyggnad, skadecenter samt utbildnings- och rådgivningstjänster.

Volmax levererar nyckelfärdiga fordon och såg stor potential i ett nytt dragbilskoncept. Alf Pettersson AB fick chansen att hjälpa till och vi satte ihop ett team, som med fokus på Volmax önskemål, utvecklade ett helt nytt produktprogram.

Utöver en snyggare lösning än den tidigare har vi eftersträvat enklare montage, lägre bygghöjd och bättre åtkomst för service. Som alltid har det varit viktigt att tillföra värde till produkten utan att öka kostnaden.

Nu ingår våra gångbord och täcksidor i Volmax program av nyckelfärdiga bilar som går under namnet X-Design. Vi tackar för förtroendet och ett mycket gott samarbete.


Mattias på Alingsås Trucktjänst

Hej Mattias! Berätta om Alingsås Trucktjänst:
Vi är baserade i Alingsås och utför entreprenader och lyftuppdrag med hjälp av våra fyra teleskoplastare. De flesta uppdragen är för byggbranschen och vi jobbar bland annat med Peab, Skanska, NCC och Tommy Byggare. Utöver det jobbar vi även med industri, kommun och privatpersoner.

När jag köpte min första Merlo Teleskoplastare var jag inte så nöjd med de förvaringslådor man kunde beställa till. De var inte optimala för mina behov så jag valde bort dem och började leta efter andra lösningar istället.

Hur hittade du oss?
Jag visste att ni fanns eftersom jag sett era lådor på många lastbilar. De såg bra ut och jag tänkte att om de funkar på lastbilar borde de väl funka för mig? Eftersom jag hade sett loggan på lådorna gick jag in på hemsidan och läste vidare. Så enkelt var det.

Vad är viktigt för dig när du väljer förvaringslösningar?
Kvalitet och utseende, det har ni alltid varit starka på.

Det blev som jag tänkte. Kalasgrejer.


  • Kontakt

    Har du frågor?

    Kontakta oss