Mitt konto Kundvagn (0)

 • Nyhetsbrev 2021-02-25 – Produkter till Dragbil

  Produkter till dragbil, från Alf Pettersson AB. I detta utskicket presenterar vi delar ur vårt dragbilssortiment. Fortsätt läsa nedan för smakprov!

  AP Box Integrering
  Smidig verktygslåda som monteras bakom original-sidokjol på Volvo eller Scania. Våra integreringslådor ger extra förvaringsmöjligheter och optimerar utrymme utan att tumma på kjolens aerodynamik.

  Tillbehör AP Box Integrering
  Vi har ett brett utbud av tillbehör till integreringslådorna. Konsol och dragjärn, nödvändiga för att montera lådan på bil, men även t.ex. värmare, snökedjeutdrag, hyllor och backstaplar.
  Produktblad – AP Box Integrering


  Rough – stående tank bakom hytt
  Vår hydrauloljetank Rough är en lätt och robust konstruktion i domex-plåt, för montage bakom hytt. Våra två modeller 2R och 3R ger dig ett brett sortiment där 2R monteras i hjälpram vid sidan av och 3R tanken monteras mitt på ramen. Köp till kopplingsplåt, tankbrygga, chassifästen och returoljefilter – för ett komplett montage.

  Tillbehör Roughtank
  3R (230L) tanken har också smidiga höga skåp för montage vid sidan av tanken. Dessutom erbjuder vi rostfria polerade täckplåtar både till 230L och 190L 3R-tanken.
  Produktblad – Roughtank


  AP Gångbord
  AP gångbord ökar säkerheten vid koppling av trailer samtidigt som det blir riktigt snyggt. Vår unika måsvinge-öppning ger dig enkel åtkomst för tankning utan fula urtag, vilket också minskar risken för skador på slangar och kablar. Tillverkade i kragad aluminium för att minimera halkrisk.
  Gå till sortimentet på hemsidan


  Bakomhyttskåp
  Vi har under lång tid tagit fram många kundanpassade varianter av bakomhyttskåp – till nöjda kunder. Du kan fortfarande få ett helt kundanpassat bakomhyttskåp, men vi är också i full gång med att utveckla ett antal standardskåp.
  Håll ögonen öppna för vårt produktsläpp under våren!
  Inspireras av dessa skåp så länge!


  Lamplådor och ljusramp
  Komplett från Alf Pettersson AB – Från snygga, enkelt bockade lykthållare för original-ljus till lamplådor för runda ljus – eller varför inte en hel ljusramp bakom hytt? Naturligtvis har vi även runda lyktor att sätta i lamplådorna och ramperna.
  Se sortimentet på hemsidan


  Ny kollega – Kimmo

  Marknad – Sälj

  Vi vill hälsa vår nya kollega Kimmo välkommen till teamet på marknad. Kimmo kommer jobba med den svenska marknaden tillsammans med Eivaz. Han börjar redan bli varm i kläderna och vi tror många av er fått ett trevligt samtal från Kimmo!

  Vi hoppas på ett gott samarbete,
  välkommen Kimmo!


  Kundanpassat är vår vardag!

  Kontakta oss!
  För att komma i kontakt med säljare eller om du har övriga frågor –
  Kontakta oss på vårt växelnummer +46 (0)322-64 70 10 eller mejla till order@alfpettersson.com.


  Öppettider växeln

  Måndag – Torsdag 08:00 – 16:00
  Fredag – 08:00 – 13:00
  (Med reservation för ev. helgdagar) • Kontakt

  Har du frågor?

  Kontakta oss